logo logo
Grote Hagen 92 3078 RC Rotterdam
T: 010 - 760 02 46 E: info@pit010.nl
Contact opnemen

Ouder worden en actief blijven?
Er zijn veel mogelijkheden die daar bij kunnen helpen!

Gebiedsgids IJsselmonde 65+

Ouder worden en actief blijven? Er zijn veel mogelijkheden die daar bij kunnen helpen! Wilt u gezellige dingen ondernemen in uw wijk? Of zou u wel eens aan willen schuiven bij een wijkrestaurant? Of bent u op zoek naar praktische informatie en adressen? De Gebiedsgids wijst u de weg in IJsselmonde.

Alle Rotterdammers van 65 jaar en ouder krijgen een gebiedsgids in de brievenbus, met hierin het seniorenaanbod van activiteiten en voorzieningen in het hele gebied waar u woont. U vindt hierin bijvoorbeeld waar u in de wijk kunt eten, koffiedrinken, sporten of andere wijkbewoners ontmoeten voor een praatje of een spelletje. Daarnaast staat er ook informatie in over organisaties die zorg of ondersteuning kunnen bieden als dat nodig is. Tot slot vindt u ook alle gegevens van huisartsen, apotheken en fysiotherapeuten in deze gids.

Gebiedsgids bekijken?

Heeft u de papieren gebiedsgids niet in uw brievenbus ontvangen? U kunt een exemplaar ophalen in één van de Huizen van de Wijk in IJsselmonde. Wilt u liever de digitale versie downloaden voor op uw computer, telefoon of tablet? Klik hier om de Gebiedsgids 2022 te downloaden en digitaal te bekijken.

Meer weten of mist u iets in de gids?

Heeft u een vraag, opmerking, aanvulling of correctie? Stuur ons dan een mail via communicatieteam@bagroep.nl.

Download de Gebiedsgids 65+
Uitgave 2022

Klik hier of op de afbeelding.