logo logo
Grote Hagen 92 3078 RC Rotterdam
T: 010 - 760 02 46 E: info@pit010.nl
Contact opnemen

Samen zoeken we naar een passende activiteit.
Er zijn verschillende mogelijkheden.

DemenTalent

Actieve inzet door mensen met (beginnende) dementie in IJsselmonde Rotterdam

Heeft u geheugenproblemen, niet aangeboren hersenletsel of (beginnende) dementie? Kunt u daardoor niet meer werken, maar wilt u toch graag nog iets doen? Dan is DemenTalent misschien iets voor u.

DemenTalent biedt u de kans om u op een laagdrempelige manier in te zetten in uw buurt. Natuurlijk passend bij wat u zelf wilt en kunt, staat daarbij centraal. We bekijken samen met u en eventueel uw naaste(n) waar uw interesses en talenten liggen. Samen zoeken we naar een passende activiteit. Er zijn verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld voorlezen op een basisschool, klussen bij een (sport)vereniging of het onderhouden van een buurttuin. Heeft u zelf een idee, meldt het ons

Werk met waarde

Het kan zijn dat u zich onzeker voelt over of u bepaalde dingen nog wel kunt. Maar, ook als u beginnende geheugenproblemen heeft, zijn er nog altijd dingen die u wel kunt, goed in bent en blij van wordt! Werk dat van waarde is voor u en uw omgeving. Het geeft voldoening en zelfvertrouwen om daarmee aan de slag te gaan. Zo blijft u actief en in contact met mensen in uw buurt.

Inwerken

Om aan de slag te gaan, wordt u op de werkplek ingewerkt door collega’s. Dit kunnen professionals en/of vrijwilligers zijn. Iedere werkplek heeft voor u een contactpersoon waar u met uw vragen terecht kunt.

DemenTalent is een methodiek van DAZ en wordt in Rotterdam IJsselmonde uitgevoerd door PIT 010, Laurens en Aafje.

Wilt u zich inzetten?

Wilt u zich inzetten op een manier die past bij uw mogelijkheden? Wij helpen u graag! Neem gerust contact met ons op, dan maken we een afspraak.

Ans Rijshouwer
T: 06 – 50 23 32 48
E: a.rijshouwer@pit010.nl

Richantely Burleson
T: 06 – 46 39 66 05
E: r.burleson@pit010.nl