logo logo
Grote Hagen 92 3078 RC Rotterdam
T: 010 - 760 02 46 E: info@pit010.nl
Contact opnemen

Privacyverklaring

PIT 010 slaat jouw persoonsgegevens op wanneer je deze gegevens aan ons geeft.

Er zijn regels voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. Deze regels worden beschreven in de wet Algemene verordening gegevensbescherming. We zetten hier op een rijtje hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens.

Waarom worden jouw gegevens geregistreerd?
Wij vinden het belangrijk dat je weet wat er met jouw gegevens gebeurt en wat jouw rechten zijn. Als je gebruik maakt van diensten van PIT 010 kan het zo zijn dat jouw gegevens worden opgeslagen. Dit wordt gedaan om je zo goed mogelijk te helpen. Ook moeten wij dit doen zodat de gemeente Rotterdam weet wat wij aan hulpverlening gedaan hebben. Wat er geregistreerd wordt, hangt af van de situatie en de hulpvraag.

Hoe lang bewaren wij jouw gegevens?
PIT 010 bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Een overzicht van gegevens die PIT 010 altijd opslaat, vindt je hieronder:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Een kort verslag van de gesprekken die je gevoerd hebt met een medewerker van PIT 010. Hier kunnen bijzondere en gevoelige persoonsgegevens in staan zoals jouw gezondheid, strafrechtelijk verleden, kredietwaardigheid en Burgerservicenummer (BSN).

Vertrouwelijk
Wij behandelen jouw gegevens strikt vertrouwelijk. Iedere medewerker van PIT 010 is daarom tot geheimhouding verplicht. Dit geldt ook voor derden die door PIT 010 zijn ingehuurd om werkzaamheden te verrichten en voor de mensen die technische werkzaamheden in onze systemen uitvoeren. Kortom, iedereen die inzicht heeft in jouw gegevens heeft een geheimhoudingsplicht.

Verstrekken aan derden
Wij verstrekken jouw persoonsgegevens uitdrukkelijk niet aan derden, tenzij dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van onze hulpverlening of indien dit wettelijk verplicht is.

Formulieren
PIT 010 gaat zorgvuldig om met de gegevens die via formulieren op de website naar ons worden verstuurd. Gegevens uit contactformulieren worden nooit in Google Analytics verwerkt of opgeslagen. Wij verkopen geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Persoonlijke gegevens worden als vertrouwelijke informatie behandeld en alleen gebruikt voor het doel waarvoor zij verstrekt worden.

De website van PIT 010 maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om ervoor te zorgen dat jouw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Nieuwsbrief
PIT 010 verstuurt een digitale nieuwsbrief. Wil je de nieuwsbrief niet langer ontvangen, of ontvang je de nieuwsbrief onterecht, dan kan je je te allen tijde afmelden. In iedere nieuwsbrief is er een link opgenomen om uzelf af te melden. Het abonneebestand van de nieuwsbrief wordt niet aan derden verstrekt. Het aanmeldformulier voor de nieuwsbrief is ondergebracht bij Spotler (e-mail marketing software bedrijf) met wie wij een verwerkersovereenkomst hebben.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt altijd het recht om een verzoek in te dienen voor inzage, aanpassing of verwijdering van jouw persoonsgegevens. Daarnaast heb je het recht om een verzoek in te dienen om persoonsgegevens over te dragen. Dit betekent dat je bij ons een digitaal bestand op kunt vragen met alle persoonsgegevens die wij van je hebben opgeslagen. Dit sturen wij digitaal naar je of naar een door jou aangewezen organisatie. Je kunt hierover contact opnemen via privacy@pit010.nl. Zo snel mogelijk, maar zeker binnen vier weken, krijg je een reactie op jouw verzoek.

Vragen of klachten
Heb je vragen of klachten, dan kan je contact opnemen via privacy@pit010.nl. Bij klachten, over bijvoorbeeld de manier waarop we jouw gegevens gebruiken of hoe we op jouw privacy gerelateerde vragen reageren, kan je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Deze website maakt gebruik van cookies om website verkeer te analyseren. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close