logo logo
Grote Hagen 92 3078 RC Rotterdam
T: 010 - 760 02 46 E: info@pit010.nl
Contact opnemen

Kom jij ons team versterken?

Werken bij PIT 010?

Wil jij werken in een levendige omgeving waar je zelfstandig te werk gaat? Help jij kwetsbare inwoners graag verder? Ben jij graag actief in de wijk en een natuurlijke verbinder? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures, wie weet ben jij één van onze nieuwe collega’s!

Over PIT 010

PIT 010 voert in het Rotterdamse IJsselmonde het welzijnswerk uit, dat doen we met onder andere jongerencoaches, medewerkers vroegsignalering, sociaal werkers, wijkmakelaars en een vrijwilligersmakelaar. We werken nauw samen met verschillende partners in de wijk: woningbouwcorporaties, politie, het wijkteam, andere zorg- en welzijnspartijen en natuurlijk de bewoners zelf. Samen met partners help je vanuit PIT 010 om bewoners meer te laten participeren in de wijk. Hierbij richten wij ons niet alleen op de (tijdelijk) minder zelfredzame buurtbewoner, maar ondersteunen wij ook de actieve buurtbewoners met hun ideeën.

Vacatures

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures.

Stagevacatures

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures.

Team PIT 010

Maak kennis met jouw collega’s. Bekijk op deze pagina ‘ons team’

Meer weten?

Wil je meer inhoudelijke informatie over werken bij PIT 010? Mail je vraag naar Natasja Elewout, manager PIT 010,  n.elewout@pit010.nl.