logo logo
Grote Hagen 92 3078 RC Rotterdam
T: 010 - 760 02 46 E: info@pit010.nl
Contact opnemen

Kom jij ons team versterken?

Werken bij PIT 010?

Wil jij werken in een levendige omgeving waar je zelfstandig te werk gaat? Help jij kwetsbare inwoners graag verder? Ben jij graag actief in de wijk en een natuurlijke verbinder? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures, wie weet ben jij één van onze nieuwe collega’s!

Over PIT 010

PIT 010 voert in het Rotterdamse IJsselmonde het welzijnswerk uit, dat doen we met onder andere jongerencoaches, medewerkers vroegsignalering, sociaal werkers, wijkmakelaars en een vrijwilligersmakelaar. We werken nauw samen met verschillende partners in de wijk: woningbouwcorporaties, politie, het wijkteam, andere zorg- en welzijnspartijen en natuurlijk de bewoners zelf. Samen met partners help je vanuit PIT 010 om bewoners meer te laten participeren in de wijk. Hierbij richten wij ons niet alleen op de (tijdelijk) minder zelfredzame buurtbewoner, maar ondersteunen wij ook de actieve buurtbewoners met hun ideeën.

Vacatures

 • Jongerencoach
  (30-36 uur per week, Rotterdam IJsselmonde)
  Ben jij een bevlogen jongerencoach die graag de structurele verbinding aangaat met jongeren? Durf je gemakkelijk op mensen af te stappen? Krijg je er energie van om jongeren op het rechte pad te krijgen en actief te stimuleren aan een constructieve toekomst te werken? Wij zijn op zoek naar een jongerencoach voor 30-36 uur per week in Rotterdam IJsselmonde.

PIT 010 is onderdeel van B&A. Sollicitaties verlopen via B&A.

Stagevacatures

 • Stagiair(e) Jongeren Service Punt bij PIT 010
  (32 uur per week, Rotterdam IJsselmonde)
  Ben jij een hbo-student(e), volg je een sociale studie en ben je op zoek naar een meewerkstage waarbij je met jongeren tussen de 12 en 27 jaar gaat werken? Misschien is een stage bij het Jongeren Service Punt van PIT 010 iets voor jou!

 • Stagiair(e) kinder- en tienerwerk
  (7 uur per week, Rotterdam IJsselmonde)
  Ben jij een tweedejaars hbo-student(e), volg je een sociale studie en ben je op zoek naar een stage voor één dag in de week? Misschien is een stage bij het kinder- en tienerwerk iets voor jou?

Team PIT 010

Maak kennis met jouw collega’s. Bekijk op deze pagina ‘ons team’

Meer weten?

Wil je meer inhoudelijke informatie over werken bij PIT 010? Mail je vraag naar Natasja Elewout, manager PIT 010,  n.elewout@pit010.nl.