logo logo
Grote Hagen 92 3078 RC Rotterdam
T: 010 - 760 02 46 E: info@pit010.nl
Contact opnemen

Wil jij het vak binnen het sociaal domein
écht leren kennen?

Stage lopen bij PIT 010?

Ben jij hbo-student? Ben jij druk op zoek naar een sociale meewerkstage? Wil jij het vak binnen het sociaal domein écht leren kennen? Lees dan verder!

PIT 010 is de welzijnsorganisatie in Rotterdam IJsselmonde, die mensen activeert en met elkaar verbindt. Onze deur staat altijd voor iedereen open. Bij PIT 010 worden mensen gezien en gehoord. Hoe groot of klein de (hulp) vraag ook is, elke (hulp)vraag mag en kan gesteld worden. Van kinderen tot senioren, van jongeren tot volwassenen. Ons team bestaat uit 20 collega’s, die daarnaast samen werken met verschillende partners in de wijk: woningbouwcorporaties, politie, het wijkteam, diverse zorg- en welzijnspartijen en natuurlijk de wijkbewoners zelf.  

Op dit moment zoeken wij:

  • Stagiair(e) Jongeren Service Punt bij PIT 010
    (32 uur per week, Rotterdam IJsselmonde)
    Ben jij een hbo-student(e), volg je een sociale studie en ben je op zoek naar een meewerkstage waarbij je met jongeren tussen de 12 en 27 jaar gaat werken? Misschien is een stage bij het Jongeren Service Punt van PIT 010 iets voor jou!
  • Stagiair(e) kinder- en tienerwerk
    (7 uur per week, Rotterdam IJsselmonde)
    Ben jij een tweedejaars hbo-student(e), volg je een sociale studie en ben je per september 2020 op zoek naar een stage voor één dag in de week? Misschien is een stage bij het kinder- en tienerwerk iets voor jou?

Geen passende stagevacature gevonden?

Staat er voor jouw opleiding nog geen passende vacature tussen, maar denk je wél een nuttige stage bij ons te kunnen lopen? Stuur dan een mail met je cv en motivatie naar Natasja Elewout, manager PIT 010, n.elewout@pit010.nl.

Meer weten of solliciteren?

Hebben wij je interesse gewekt? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatie naar Natasja Elewout, manager PIT 010,  n.elewout@pit010.nl.

Wil je meer inhoudelijke informatie over de stage? Neem dan telefonisch contact op: 010 – 760 02 46 en vraag naar Natasja van Elewout.

Team PIT 010

Maak kennis met jouw collega’s. Bekijk op deze pagina ‘ons team’