logo logo
Grote Hagen 92 3078 RC Rotterdam
T: 010 - 760 02 46 E: info@pit010.nl
Contact opnemen

Stichting Join Us

Sociaal sterker worden

Join us helpt jongeren die zich dag in dag uit alleen voelen en moeite hebben met het maken van vrienden. In Nederland is dat 8 procent van alle jongeren. Veel van hen weten niet hoe ze dat moeten veranderen. Join us brengt deze jongeren samen en maakt ze sociaal sterker.

Maak vrienden bij Join us

Join us en PIT 010 gaan samen jongeren helpen die het lastig vinden om contact te maken met leeftijdsgenoten. In september 2021 is in Rotterdam IJsselmonde een groep gestart voor jongeren tussen 18 en 25 jaar.

Iedere twee weken ontmoeten de jongeren elkaar. Samen doen ze allerlei activiteiten die ze zelf bepalen en organiseren. Denk aan gamen, films kijken, spelletjes doen of externe activiteiten. Tijdens de avonden zijn er ervaren begeleiders aanwezig die de jongeren helpen met het verbeteren van hun sociale vaardigheden en het versterken van hun zelfbeeld. Kijk voor data in onze agenda.

Drempelvrees

“Ik vond het spannend om naar Join us te gaan. En ook een beetje stom!”, zegt Lisa (17 jaar). Ze vertelt: “Voordat ik naar Join us ging had ik geen vrienden. Ik wilde dat wel graag, maar wist niet hoe ik het moest aanpakken. Tot ik hoorde van Join us. Ik vond het een beetje stom om te gaan. Ik had toch geen probleem? Gelukkig ben ik gegaan. Ik voel me prettig in de groep en heb er leuke vrienden ontmoet waarmee ik afspreek, ook buiten Join us.”

Meer weten?

Wil je meer weten over Join Us? Neem een kijkje op de website van Join Us of neem contact op met:

Jedinja van der Meulen

Grenzenstellend jongerencoach
06 – 21 47 98 54
j.meulen@pit010.nl

Richantely Burleson

Participatiemakelaar
06 – 46 76 57 15
r.burleson@pit010.nl

Clark Hiwat

Grenzenstellend Jongerencoach
06 – 48 02 08 47
c.hiwat@pit010.nl