logo logo
Grote Hagen 92 3078 RC Rotterdam
T: 010 - 760 02 46 E: info@pit010.nl
Contact opnemen

Idee, compliment of klacht?

Wij vinden het belangrijk om ons werk zo goed mogelijk te doen en horen graag wat jij van onze dienstverlening vindt. Heb je een goed idee, ben je ergens tevreden over of heb je een klacht, dan horen wij dit graag.

Idee

Goede ideeën zijn altijd welkom. Heb je een suggestie waardoor wij ons werk nog beter kunnen doen? Laat het ons dan weten en vul onderstaand formulier in. Je kunt ook altijd een briefje in een ideeënbus doen in een van de Huizen van de Wijk of een mailtje sturen naar info@pit010.nl.

Compliment

Heb je positieve ervaringen met onze dienstverlening? Dan horen we dit natuurlijk graag! Laat het ons weten en vul onderstaand formulier in of stuur een mailtje naar info@pit010.nl.

Klacht

Ondanks onze inzet, kan het zijn dat je niet tevreden bent over ons. Heb je een klacht, spreek ons dan alsjeblieft aan. Wij gaan graag in gesprek om problemen zo snel mogelijk op te lossen. Je kunt ook onderstaand formulier gebruiken om je klacht aan ons door te geven. Vergeet niet je contactgegevens in te vullen, zodat we zo snel mogelijk contact met je kunnen opnemen. Je kunt ons ook mailen via klacht@pit010.nl.

Naar uitgebreide klachtenregeling PIT 010

Aarzel niet en vul onderstaand formulier in.

Team PIT 010

Wil je direct contact met één van onze collega’s?

Bekijk op deze pagina ‘ons team’.

Social media

Je vindt ons ook op Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram.