logo logo
Grote Hagen 92 3078 RC Rotterdam
T: 010 - 760 02 46 E: info@pit010.nl
Contact opnemen

Nieuws bij jou in de buurt

Nieuwsbrief

Met de nieuwsbrief van PIT 010 houden wij je op de hoogte van het laatste nieuws en de activiteiten die wij in IJsselmonde organiseren. Ook maak je kennis met onze medewerkers en vrijwilligers en vind je de nieuwste vacatures voor vrijwilligers.

Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Ik ontvang graag de nieuwsbrief van PIT 010

Recent verzonden nieuwsbrief

Januari 2022
In deze editie aandacht voor het Join us project, een terugblik op de Online Winterspelen en de fantastische Kerstacties van Team PIT. Verder interviews met een tweetal supervrijwilligers en PIT’s eigen Annet, evenals een kennismaking met de nieuwste aanwinst van het team: Özlem! Natuurlijk ook weer veel activiteiten en vrijwilligersvacatures.

December 2021
In deze editie onder meer aandacht voor coronabeleid en de Huizen van de Wijk. De uitreiking van de Gebiedsgids aan ons covermodel Riet Schuddebeurs. Het Jongeren Service Punt dat online voorlichting geeft over armoedebestrijding, de pizzalunch op de Dag voor de Vrijwilligers en meer. Ook lees je de interviews met Wiarda projectmedewerker bij PIT 010 en Juliën van Sport op Maat. Zij vertellen enthousiast over hun band met de wijk.