logo logo
Grote Hagen 92 3078 RC Rotterdam
T: 010 - 760 02 46 E: info@pit010.nl
Contact opnemen

De jeugd heeft de toekomst!

Kind- & tienerwerk

Jeugd heeft de toekomst! Sociaal werkers Miranda en Angelique ondersteunen jonge IJsselmondenaren tussen 4 en 15 jaar en organiseren veel (naschoolse) activiteiten die leuk én leerzaam zijn. Sport & bewegen, cultuur, school & werk, sociale vaardigheden, gezonde voeding & leefstijl, natuur & milieu: alles komt aan bod.

Talentontwikkeling

Samen met (basis)scholen organiseren Miranda en Angelique naschoolse activiteiten: van voorlichtingen en kooklessen, tot een cursus ‘op zoek naar jouw droombaan’ en drama-workshops. Geen kant-en-klaar programma hoor: kinderen en tieners krijgen alle ruimte om mee te denken! Wat is leuk, wat willen zij graag leren en wat mist er nog in de wijk?

Ontmoeting & gezelligheid

Natuurlijk hoeft ook in de vrije tijd of vakantie niemand zich te vervelen! Ook tijdens de vakantieprogramma’s is iedereen welkom om mee te doen aan allerlei coole activiteiten. Kijk eens in de agenda voor alle activiteiten, data en locaties.

Luisterend oor

Tot slot hebben Miranda en Angelique natuurlijk een luisterend oor en een groot hart voor de Rotterdamse kinderen. Alle activiteiten vormen een veilige plek, waar alles bespreekbaar is. Ze weten wat kinderen bezighoudt, helpen als er vragen of problemen zijn en komen in actie wanneer dat nodig is.

Meer weten of heb je zelf een cool idee voor de wijk?

Miranda Schilperoord (kinderen)
T: 06 – 21 70 06 23
E: m.schilperoord@pit010.nl

Angelique Ok (tieners)
T: 06 – 12 97 52 79
E: a.ok@pit010.nl

Girls Only

Is deze meidenclub ook iets voor jou?!

Lees verder voor meer informatie!

Jongerenwerk

Wil je misschien ook meer lezen over ons jongerenwerk?

Lees verder