logo logo
Grote Hagen 92 3078 RC Rotterdam
T: 010 - 760 02 46 E: info@pit010.nl
Contact opnemen

Huiskamer v/d Wijk de Singel

Huiskamer van de Wijk de Singel, is net als de andere Huizen van de Wijk, een ontmoetingsplek van en voor de wijk. Verenigingen, maatschappelijke organisaties én buurtbewoners organiseren hier allerlei activiteiten: van taalcursus en beweeglessen, tot creatieve workshops en kaartclubs. Daarnaast kun je er vrijwilligerswerk doen, als medewerker achter de bar, balie of bij het formulierenteam bijvoorbeeld. Iedereen is welkom: wandel eens binnen voor een bakkie koffie of een gezellig praatje!

Activiteiten bezoeken óf organiseren

Ook in deze Huiskamer van de Wijk worden veel activiteiten georganiseerd. Neem een kijkje in de volledige agenda om te kijken of er ook iets voor jou bij zit! Organiseer je zelf een bewonersactiviteit of -initiatief? Dan kun je gebruik maken van de ruimte in deze Huiskamer, klik hiernaast op ‘Ruimte reserveren‘ om te lezen hoe je dit doet.

Contactgegevens

Huiskamer van de Wijk de Singel
Susannadijk 151
3079 VN Rotterdam

Aanspreekpunt
Ans Rijshouwer
06 – 50 23 32 48
a.rijshouwer@pit010.nl

Ruimte reserveren?

Wil je een (buurt)activiteit of bijeenkomst organiseren? In de Huizen van de Wijk zijn verschillende ruimtes beschikbaar.

Meer informatie

Huisregels

Iedereen moet zich welkom voelen in de Huizen van de Wijk, onze huisregels helpen hierbij. Stap je één van de Huizen van de Wijk binnen? Dan ga je akkoord met de volgende zaken:

Bekijk de huisregels