logo logo
Grote Hagen 92 3078 RC Rotterdam
T: 010 - 760 02 46 E: info@pit010.nl
Contact opnemen

Een plek van en voor de wijk

Huis van de Wijk Grote Hagen

De Huizen van de Wijk zijn ontmoetingsplekken van én voor de wijk. Verenigingen, maatschappelijke organisaties én buurtbewoners organiseren hier allerlei activiteiten: van taalcursus en beweeglessen, tot creatieve workshops en kaartclubs. Daarnaast kun je er vrijwilligerswerk doen, als medewerker achter de bar, balie of bij het formulierenteam bijvoorbeeld. Iedereen is welkom: wandel eens binnen voor een bakkie koffie of een gezellig praatje!

Activiteiten bezoeken óf organiseren

In de Huizen van de Wijk worden veel activiteiten georganiseerd. Neem een kijkje in de volledige agenda om te kijken of er ook iets voor jou bij zit! Organiseer je zelf een bewonersactiviteit of -initiatief? Dan kun je gebruik maken van één van de ruimtes in de Huizen van de Wijk, klik hiernaast op ‘Ruimte reserveren‘ om te lezen hoe je dit doet.

Contactgegevens

Huis van de Wijk Grote Hagen
Grote Hagen 92
3078 RC Rotterdam
010 – 760 02 46
info@pit010.nl

Aanspreekpunt
Annet Visser
06 – 12 31 03 36
a.visser@pit010.nl

Ruimte reserveren?

Wil je een (buurt)activiteit of bijeenkomst organiseren? In de Huizen van de Wijk zijn verschillende ruimtes beschikbaar.

Meer informatie

Huisregels

Iedereen moet zich welkom voelen in de Huizen van de Wijk, onze huisregels helpen hierbij. Stap je één van de Huizen van de Wijk binnen? Dan ga je akkoord met de volgende zaken:

Bekijk de huisregels