logo logo
Grote Hagen 92 3078 RC Rotterdam
T: 010 - 760 02 46 E: info@pit010.nl
Contact opnemen

Wegwijs op het internet met Welkom Online groepslessen

Steeds meer zaken kunt u online regelen. Soms kan de drempel hoog zijn om te leren hoe het allemaal werkt. Met de groepslessen van Welkom Online zet u samen uw eerste stappen online.

Hoe werkt Welkom Online?

Welkom Online is een lesprogramma voor iedereen die een eerste stap online wil zetten. Zo leert u samen videobellen, filmpjes en foto’s bekijken e-mailen en boodschappen doen.

De Welkom Online groepsles bestaat uit 6 lessen van één tot anderhalf uur. Elke bijeenkomst staat in het teken van een module van het lesprogramma en deze wordt klassikaal doorlopen.

Tijdens de lessen is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen. De lessen worden begeleid door vrijwilligers van het Nationaal Ouderenfonds.

Data en tijd

Op 21 januari 2022 starten we met een introductiebijeenkomst. Daarna doorloopt u vijf thema’s.

Foto van website Ouderenfonds

Alle lessen zijn van 10.00 – 11.30 uur.

  • vrijdag 21 januari: Introductie
  • vrijdag 28 januari: Sociale Leven
  • vrijdag 4 februari: Gezonde Leven
  • vrijdag 11 februari: Actieve Leven
  • vrijdag 18 februari: Dagelijks Leven
  • vrijdag 25 februari: Mobiele Leven

Locatie

Huis van de Wijk de Dijk
Susannadijk 153
3079 VN Rotterdam

Kosten

Deelname aan de groepslessen is gratis.

Over het Nationaal Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich in voor alle ouderen in Nederland. We vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om op een actieve manier ouder te worden. Daarom bieden we allerlei activiteiten aan waar mensen elkaar ontmoeten. Want ouder worden doen we samen!

Samenwerking

Welkom Online is ontwikkeld door Vodafone, Ziggo, met medewerking van ECP/ veiliginternetten.nl en Netwerk Mediawijsheid. Het lesprogramma wordt ondersteund door  het Nationaal Ouderenfonds, Vodafone Ziggo, Samsung Nederland en ASML.

Vragen of aanmelden?

Wilt u meer weten over Welkom Online Groepsles of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Ans Rijshouwer via 06 50 23 32 48 of a.rijshouwer@pit010.nl.