logo logo
Grote Hagen 92 3078 RC Rotterdam
T: 010 - 760 02 46 E: info@pit010.nl
Contact opnemen

Seniorenpunt IJsselmonde, informatiepunt voor (ondersteunings)vragen

Het Seniorenpunt IJsselmonde wordt gekoppeld aan de medische check-up die elke eerste dinsdag van de maand door verpleegkundigen uit de wijk wordt georganiseerd. Geïnteresseerden zijn tussen 11.00 en 12.00 uur welkom.

Bij Seniorenpunt IJsselmonde is er alle gelegenheid om (ondersteunings)vragen te stellen, naast de medische en gezondheidsvragen die tijdens de medische check-up aan bod komen. Dit kan bijvoorbeeld zijn: een telefoonnummer van de mantelzorgondersteuning, maar ook informatie over een ontmoetingsactiviteit, ondersteuning bij het aanvragen van een parkeerkaart of hulp bij administratie. Daarnaast is Seniorenpunt IJsselmonde bedoeld voor bewoners die een kopje koffie willen drinken en een praatje willen maken. 

Een enthousiaste groep vrijwilligers ontvangt u graag bij Seniorenpunt IJsselmonde. PIT 010 zorgt voor de ondersteuning, onze professionals draaien regelmatig mee in het spreekuur. De vrijwilligers hebben korte lijnen met de organisaties in de wijk en weten zo de juist informatie voor u in te winnen.

Locatie

  • Huis van de Wijk Grote Hagen
    Grote Hagen 92, Rotterdam

Wanneer

  • Elke eerste dinsdag van de maand van 11:00 tot 12:00 uur

Aanmelden en/of vragen

  • U hoeft zich niet aan te melden voor een bezoek aan het informatiepunt. U kunt binnenlopen zonder afspraak. Koffie en/of thee staan voor u klaar.
  • Heeft u een vraag? Bel of mail naar Ans Rijshouwer via 06 – 50 23 32 48 of a.rijshouwer@pit010.nl